"Stéphane Drouot"
HD Irreversible (2002) 2002 7.4
Irreversible (2002)
Irreversible (2002)

Irreversible (2002)

Dramë Krim Mister Thriller  2002 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
Irreversible (2002)
HD
IMDb: 7.4
97 min

Një film ndryshe nga të tjerët; Ngjarjet e një nate traumatike në Paris zbulohen në rend të kundërt kronologjik teksa Aleksa e bukur përdhunohet dhe rrihet brutalisht në një nënkalim…

Country: