"Stephane Legault"
HD Parallel Minds (2020) 2020 6.6
Parallel Minds (2020)
Parallel Minds (2020)

Parallel Minds (2020)

Sci-fi Thriller  2020 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Parallel Minds (2020)
HD
IMDb: 6.6
86 min

Në prag të nxjerrjes në treg të Red Eye 2, një lente që mban cdo të dhënë dhe rishfaq kujtimet e harruara, Margo, një studjuese e Departamentit të Kujtesës zbulon…

Country: