"Stephanie Baird"
Splice (2009)
HD
IMDb: 5.7
104 min

Super-ylli i inxhinierisë gjenetike Kliv dhe Elsa specializohen në bashkimin e ADN-së së kafshëve të ndryshme për të krijuar hibride të rinj të jashtëzakonshëm. Tani duan të përdorin ADN-në njerëzore…

Country: