"Stephanie Beatriz"
HD The Lego Movie 2: The Second Part (2019) 2019 6.6
The Lego Movie 2: The Second Part (2019)
The Lego Movie 2: The Second Part (2019)

The Lego Movie 2: The Second Part (2019)

Aksion Animuar Aventurë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
The Lego Movie 2: The Second Part (2019)
HD
IMDb: 6.6
107 min

Kanë kaluar pesë vjet qëkur ç’do gjë ishte për mrekulli dhe qytetarët po përballen me një kërcënim të ri, pushtuesit Duplo nga hapësira, që shkatërrojnë ç’do gjë më shpejt seç…