"Stephanie Belding"
HD The Void (2016) 2016 5.8
The Void (2016)
The Void (2016)

The Void (2016)

Horror Mister Sci-fi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
The Void (2016)
HD
IMDb: 5.8
90 min

Pasi dorëzon një pacient në një spital me personel të reduktuar një polic përjeton disa ndodhi të çuditshme dhe të dhunshme që në dukje lidhen me një sekt të mistershëm.

Country: , ,