"Stephanie Bennett"
HD Scorched Earth (2018) 2018 4.5
Scorched Earth (2018)
Scorched Earth (2018)

Scorched Earth (2018)

Aksion Sci-fi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 4.5
Scorched Earth (2018)
HD
IMDb: 4.5
96 min

Një gjuetare shpërblimesh e quajtur Etikus Gejxh ndjek dhe kap kriminelët në një Tokë post-apokaliptike.

Country: ,
Genre: Aksion, Sci-fi
HD Grave Encounters 2 (2012) 2012 5.1
Grave Encounters 2 (2012)
Grave Encounters 2 (2012)

Grave Encounters 2 (2012)

Horror  2012 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Grave Encounters 2 (2012)
HD
IMDb: 5.1
95 min

Ky është për njerëzit që nuk besuan ngjarjet e Grave Encounter. Studenti i regjizurës Aleks Rajt ka dalë për të vërtetuar që e kanë gabim. Aleksi është po aq i…

Country: ,
Genre: Horror