"Stephanie Gil"
HD Fatima (2020) 2020 6.4
Fatima (2020)
Fatima (2020)

Fatima (2020)

Dramë Familjar  2020 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Fatima (2020)
HD
IMDb: 6.4
113 min

Tre barinj të rinj në provincën Fatima, Portugali, raportojnë vizione të Virgjëreshës Shën Marisë, duke frymëzuar besimtarë dhe zyrtarë të zemëruar të Kishës dhe qeverisë, të cilët përpiqen t’i detyrojnë…

Country: ,