"Stephanie Lemelin"
Wer (2013)
HD
IMDb: 5.9
89 min

A.J. Kuk është një avokate që ka marrë në mbrojtje një njeri që dyshohet se ka masakruar një familje të tërë. Edhe pse në pamje të parë klienti i saj…

Country:
Wer (2013)
HD
IMDb: 5.9
89 min

Një avokate merr në mbrojtje një njeri që dyshohet se ka masakruar një familje amerikane. Edhe pse ky njeri duket i qetë dhe i butë, shumë shpejt zbulohet se ai…

Country: