"Stephen Bishop"
HD Fatal Affair (2020) 2020 4.4
Fatal Affair (2020)
Fatal Affair (2020)

Fatal Affair (2020)

Dramë Thriller  2020 Shiko tani
Vlersimi: 4.4
Fatal Affair (2020)
HD
IMDb: 4.4
89 min

Eli përpiqet të rregullojë martesën me burrin e saj, Markusin. Pas një takimi me një mik të vjetër, Davidin ajo zbulon se Davidi është më i keq dhe i rrezikshëm…

Country:
HD Moneyball (2011) 2011 7.6
Moneyball (2011)
Moneyball (2011)

Moneyball (2011)

Dramë  2011 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Moneyball (2011)
HD
IMDb: 7.6
133 min

Billi Bin, menaxheri i përgjithshëm i Okland Atletiks, në mënyrë të suksesshme arrin të krijojë një skuadër bejzbolli me një buxhet të ulët, duke përdorur një sistem të ndërlikuat të…

Country:
Genre: Dramë