"Stephen Clinch"
HD Cardboard Gangsters (2017) 2017 6.4
Cardboard Gangsters (2017)
Cardboard Gangsters (2017)

Cardboard Gangsters (2017)

Dramë Krim  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Cardboard Gangsters (2017)
HD
IMDb: 6.4
92 min

Xhejson është një nga djemtë e bandës së famshme në Darndeil që jeton mes drogës dhe krimit. A do mundet dashuria ta largojë atë nga kjo botë?

Country:
Genre: Dramë, Krim