"Stephen Dunham"
HD Paranormal Activity 4 (2012) 2012 4.6
Paranormal Activity 4 (2012)
Paranormal Activity 4 (2012)

Paranormal Activity 4 (2012)

Horror  2012 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
Paranormal Activity 4 (2012)
HD
IMDb: 4.6
88 min

Kanë kaluar pesë vjet që nga zhdukja e Ketit dhe Hanterit dhe një familje dëshmon ndodhi të pashpjegueshme në lagjen e tyre kur një aty vijnë një grua me fëmijën…

Country:
Genre: Horror