"Stephen Joffe"
HD All About Who You Know (2019) 2019 5.5
All About Who You Know (2019)
All About Who You Know (2019)

All About Who You Know (2019)

Komedi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
All About Who You Know (2019)
HD
IMDb: 5.5
111 min

Një skenarist i ardhshëm shkruan skenarin e tij më ambicioz deri më tani dhe nis një marrëdhënie me vajzën e idhullit të tij me shpresën se do takojë babanë e…

Country:
Genre: Komedi