"Stephen Lovatt"
Spartacus 2010
Spartacus
Spartacus

Spartacus

Dramë  2010 Shiko tani
Vlersimi:
Spartacus
TMDb: 7.9
53 min

Jeta e Spartakut, gladiatori që drejtoi një rebelim kundër Romakëve. Që nga koha e tij si aleat i Romakëve, tradhtia dhe jeta si gladiator me emer, deri tek rebelimi që…

Status: Ended
Genre: Dramë