"Stephen Manley"
HD Ghosthunters (2016) 2016 3.2
Ghosthunters (2016)
Ghosthunters (2016)

Ghosthunters (2016)

Horror  2016 Shiko tani
Vlersimi: 3.2
Ghosthunters (2016)
HD
IMDb: 3.2
90 min

Kur njëri prej tyre humbet gruan dhe vajzën e tij në duart e një vrasësi serial, një skuadër që merret me gjueti fantazmash është e vendosur të kapi shpirtrat e…

Country:
Genre: Horror