"Stephen McHattie"
Most Wanted
HD
IMDb: 6.1
135 min

Në 1989 një gazetar investigativ nga Kanadaja lufton për të ekspozuar të vërtetën e shtrembëruar të një operacioni policor kundër heroinës, ku është futur në kurth një person i pafajshëm.

Country:
Z (2019)
HD
IMDb: 5.5
83 min

Një familje terrorizohet për shkak të shokut imagjinar të djalit të tyre 8 vjeçar.

Country:
HD Come to Daddy (2019) 2019 6.0
Come to Daddy (2019)
Come to Daddy (2019)

Come to Daddy (2019)

Horror Komedi Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Come to Daddy (2019)
HD
IMDb: 6.0
96 min

Një djalë në të tridhjetat udhëton gjatë për t’u lidhur me babanë e tij të larguar.

HD Born to Be Blue (2015) 2015 6.9
Born to Be Blue (2015)
Born to Be Blue (2015)

Born to Be Blue (2015)

Dramë Muzikë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Born to Be Blue (2015)
HD
IMDb: 6.9
97 min

Lindur Për Të Qenë Blu është një risjellje e jetës së trumbetistit Çet Bejker në vitet ’60. Kur Çeti luan rolin e vetes së tij në një film për të,…

Country: ,
Genre: Dramë, Muzikë
Haunter (2013)
HD
IMDb: 5.9
97 min

Lisa Xhonson do dhe një ditë për të mbushur 16 vjeç. Dhe kështu do të mbetet përgjithmonë. Ajo dhe familja e saj kanë vdekur dhe janë dënuar ta përsërisin atë…

Country: ,
Secretary (2002)
HD
IMDb: 7.0
107 min

Një vajzë e re, e sapo dalë nga një spital psikiatrik, fillon punë si sekretare tek një avokat kërkues, ku marrëdhënia punëmarrës-punëdhënës kthehet në një marrëdhënie seksuale, sadomazokiste.

Country:
HD The Dark Stranger (2015) 2015 4.4
The Dark Stranger (2015)
The Dark Stranger (2015)

The Dark Stranger (2015)

Dramë Horror Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 4.4
The Dark Stranger (2015)
HD
IMDb: 4.4
90 min

Historie e nje artisteje te re qe vuante nga depresioni, perndiqet nga nje shpirt i krijuar nga novela e saj grafike . A do arrij ajo ta mposhti psikozen e…

Country:
HD The Tall Man (2012) 2012 5.9
The Tall Man (2012)
The Tall Man (2012)

The Tall Man (2012)

Horror Mister Thriller  2012 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
The Tall Man (2012)
HD
IMDb: 5.9
106 min

Kur fëmija e saj shpallet e humbur, e ëma fillon te kërkoje për zbulimin e një legjende, Njeriut te Gjate i cili kishte nofkën “vjedhës i fëmijëve”.

Country: , ,
HD Shoot ‘Em Up (2007) 2007 6.7
Shoot ‘Em Up (2007)
Shoot ‘Em Up (2007)

Shoot ‘Em Up (2007)

Aksion Komedi Krim Thriller  2007 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
Shoot ‘Em Up (2007)
HD
IMDb: 6.7
86 min

Një njeri i quajtur Z. Smith sjell foshnjën një gruaje gjatë një shkëmbim zjarri, dhe është quajtur më pas në për të mbrojtur të porsalindurin nga ushtria e armatosur.

Country: