"Stephen Merchant"
Logan (2017)
HD
IMDb: 8.1
137 min

Në të ardhmen e afërt, Logan tashmë i plakur kujdeset për Profesorin X të sëmurë, në një strofull në kufirin Meksikan. Por, përpjekjet e Logan për t’u fshehur nga bota…

Country:
HD The Girl in the Spider’s Web (2018) 2018 6.1
The Girl in the Spider’s Web (2018)
The Girl in the Spider’s Web (2018)

The Girl in the Spider’s Web (2018)

Aksion Krim Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
The Girl in the Spider’s Web (2018)
HD
IMDb: 6.1
115 min

Hakerja e kompjuterëve, Lisbet Salander dhe gazetari Mikael Blomkvist, e gjejnë veten të kapur në një rrjet të spiunëve, kriminelëve kibernetikë dhe zyrtarëve të korruptuar të qeverisë.

Country: , ,
HD Sherlock Gnomes (2018) 2018 5.2
Sherlock Gnomes (2018)
Sherlock Gnomes (2018)

Sherlock Gnomes (2018)

Animuar Familjar Fantazi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
Sherlock Gnomes (2018)
HD
IMDb: 5.2
86 min

Xhuxhët e kopshteve në Londër po zhduken njëri pas tjetrit. Së fundi, këtë fat e kanë të afërmit e Njomeo dhe Xhuljetës. Ata nuk kanë zgjidhje tjetër, veçse t’i kërkojnë…

HD Table 19 (2017) 2017 5.8
Table 19 (2017)
Table 19 (2017)

Table 19 (2017)

Dramë Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Table 19 (2017)
HD
IMDb: 5.8
87 min

Elois, pasi nuk u hoq si shoqëruesja e nderit teksa u la nga shoqëruesi përmes mesazheve, vendos të shkojë përsëri në dasmën e shoqes së saj dhe e gjen veten…

Country:
Genre: Dramë, Komedi
HD Hall Pass (2011) 2011 5.8
Hall Pass (2011)
Hall Pass (2011)

Hall Pass (2011)

Komedi Romancë  2011 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Hall Pass (2011)
HD
IMDb: 5.8
105 min

Riku dhe Fredi janë shokë të ngushtë që kanë shumë të përbashkëta, duke përfshirë faktin se të dy kanë shumë vite të martuar. Por kur të dy burrat fillojnë të…

Country: