"Stephen Rea"
Blackthorn (2011)
HD
IMDb: 6.5
102 min

Butch Cassidy duke parë edhe njëherë për herë të fundit pamjen e shtëpise së tij, në aventurë qe e lidh atë me një hajdut të ri. Ata bëhen shënjester e…

Country: , , ,
Greta (2018)
HD
IMDb: 6.0
98 min

Një vajzë e re miqësohet me një vejushë të vetmuar që ka një plan të errët dhe vdekjeprurës ndaj saj.

Country: ,
HD Black ’47 (2018) 2018 6.8
Black ’47 (2018)
Black ’47 (2018)

Black ’47 (2018)

Dramë Western  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Black ’47 (2018)
HD
IMDb: 6.8
100 min

Në vitin 1847, një ushtar irlandez pasi kthehet nga lufta gjen nënën e tij të vdekur nga uria dhe vëllanë të vrarë nga britanikët. Ai bën çdo gjë që të…

Genre: Dramë, Western
HD Werewolf: The Beast Among Us (2012) 2012 5.1
Werewolf: The Beast Among Us (2012)
Werewolf: The Beast Among Us (2012)

Werewolf: The Beast Among Us (2012)

Dramë Horror Thriller  2012 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Werewolf: The Beast Among Us (2012)
HD
IMDb: 5.1
93 min

Një krijesë e madhe terrorizon një fshat evropian të shekullit të 19-të, ndërsa një djalosh përpiqet të mbrojë të afërmit e tij, gjatë studimeve me mjekun lokal, Danieli bëhet dëshmitar…

Country:
HD The Reaping (2007) 2007 5.6
The Reaping (2007)
The Reaping (2007)

The Reaping (2007)

Horror  2007 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
The Reaping (2007)
HD
IMDb: 5.6
99 min

Një ish-misionar i krishterë, i cili ka specializuar për të hedhur poshtë fenomenet fetare, heton një qytet të vogël që duket se vuanë nga 10 plagët biblike.

Country:
Genre: Horror
HD V for Vendetta (2005) 2005 8.2
V for Vendetta (2005)
V for Vendetta (2005)

V for Vendetta (2005)

Aksion Fantazi Thriller  2005 Shiko tani
Vlersimi: 8.2
V for Vendetta (2005)
HD
IMDb: 8.2
132 min

I vendosur në një peisazh të së ardhmes së Britanisë së madhe e cila dominohet nga një regjim totalitar, historia e një vajze të re, Evei, të cilës ja shpëton…

Country: , ,
HD Underworld: Awakening (2012) 2012 6.4
Underworld: Awakening (2012)
Underworld: Awakening (2012)

Underworld: Awakening (2012)

Aksion Fantazi Horror  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Underworld: Awakening (2012)
HD
IMDb: 6.4
88 min

Kur njerëzit marrin vesh ekzistencën e klaneve të Vampirëve dhe Likanëve, fillojnë luftën për zhdukjen e të dyja specieve. Vampirja Selena udhëheq betejën kundër njerëzve…

Country: ,
HD Interview with the Vampire (1994) 1994 7.6
Interview with the Vampire (1994)
Interview with the Vampire (1994)

Interview with the Vampire (1994)

Dramë Fantazi Horror  1994 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Interview with the Vampire (1994)
HD
IMDb: 7.6
123 min

Një vampir tregon historinë e jetës së tij: dashuri, tradhëti, vetmi dhe uri.

Country: