"Steve Agee"
HD Dark Was the Night (2014) 2014 5.6
Dark Was the Night (2014)
Dark Was the Night (2014)

Dark Was the Night (2014)

Horror Thriller  2014 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Dark Was the Night (2014)
HD
IMDb: 5.6
90 min

Një krijesë e pandeshur më parë lëshohet në pyllin e qytetit të vogël dhe të izoluar të Meidën Uds pasi një kompani që merret me prerje drush hyn në pyllin…

Country: