"Steve Blum"
HD Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge (2020) 2020 7.5
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge (2020)
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge (2020)

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge (2020)

Aksion Animuar Aventurë  2020 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge (2020)
HD
IMDb: 7.5
80 min

Tre luftëtarë të mbretërisë së Tokës nisen për në një ishull nën udhëheqjen e Lord Raidenit, me qëllim që të fitojnë turneun e arteve marciale dhe të shpëtojnë ekzistencën e…

Country: