"Steve Coulter"
HD Annabelle Comes Home (2019) 2019 5.9
Annabelle Comes Home (2019)
Annabelle Comes Home (2019)

Annabelle Comes Home (2019)

Horror Mister Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Annabelle Comes Home (2019)
HD
IMDb: 5.9
106 min

Të vendosur për të mos e lejuar Anabelën të shkaktojë trazira të tjera, hetuesit paranormalë Ed dhe Loren Uoren e mbyllin kukullën brenda dhomës së objekteve në shtëpinë e tyre….

Country:
HD Insidious: Chapter 2 (2013) 2013 6.6
Insidious: Chapter 2 (2013)
Insidious: Chapter 2 (2013)

Insidious: Chapter 2 (2013)

Horror Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Insidious: Chapter 2 (2013)
HD
IMDb: 6.6
106 min

Familja Lambert ribashkohet dhe është e lumtur pasi Xhoshi shkoi në botën e përtejme për të marrë mbrapa djalin e tij Daltonin. Megjithatë, ngjarjet e mbinatyrshme vazhdojnë të ndodhin, të…

Country: ,