"Steve Garry"
Tank 432 (2015)
HD
IMDb: 3.2
88 min

Një grup mercenarësh dhe dy të burgosurit e tyre strehohen brenda një tanku pa asnjë vend për t’u fshehur. Por, ndërsa përpiqen të mbrojnë veten nga jashtë, armiku i vërtetë…

Country: