"Steve Hanks"
Listening (2014)
HD
IMDb: 5.6
100 min

Një skuadër gjenish nga një universitet zbulojnë teknologjinë e leximit të mendjes që fillon t’u shkatërrojë jetën dhe të ardhmen duke u bërë një kërcënim…

Country: ,