"Steve Harris"
HD 12 Rounds (2009) 2009 5.6
12 Rounds (2009)
12 Rounds (2009)

12 Rounds (2009)

Aksion Krim Thriller  2009 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
12 Rounds (2009)
HD
IMDb: 5.6
108 min

Detektivi Deni Fisher zbulon se një vrasës që ka arrestuar në të shkuarën, i rrëmben të dashurën dhe për ta shpëtuar duhet të kaloje 12 fazat e sfidës që i…

Country:
HD Burning Sands (2017) 2017 6.1
Burning Sands (2017)
Burning Sands (2017)

Burning Sands (2017)

Dramë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Burning Sands (2017)
HD
IMDb: 6.1
96 min

Një grup djemsh që duan të anëtarësohen në një vëllazëri në universitet, vihen përballë nderimit të kodit të heshtjes apo të flasin për dhunën e fshehtë që ushtrohet nga vëllazëria.

Country:
Genre: Dramë