"Steve James"
HD American Ninja 2: The Confrontation (1987) 1987 4.9
American Ninja 2: The Confrontation (1987)
American Ninja 2: The Confrontation (1987)

American Ninja 2: The Confrontation (1987)

Aksion  1987 Shiko tani
Vlersimi: 4.9
American Ninja 2: The Confrontation (1987)
HD
IMDb: 4.9
90 min

Në një ishull të largët në Karaibe, Ushtria e Ranger Joe Armstrong heton zhdukjen e disa marinsave. Kështu bien në gjurmë të një krimineli, i cili ka rrëmbyer një shkencëtar…

Country: ,
Genre: Aksion
HD American Ninja 3: Blood Hunt (1989) 1989 3.6
American Ninja 3: Blood Hunt (1989)
American Ninja 3: Blood Hunt (1989)

American Ninja 3: Blood Hunt (1989)

Aksion Aventurë Dramë  1989 Shiko tani
Vlersimi: 3.6
American Ninja 3: Blood Hunt (1989)
HD
IMDb: 3.6
89 min

Xheksoni është kthyer dhe tani me një partner të ri, kampionin e karantesë, Seanin, dhe bashkë duhet të përballen me një terrorist vdekjeprurës i njohur si “The Cobra”, i cili…

HD American Ninja (1985) 1985 5.5
American Ninja (1985)
American Ninja (1985)

American Ninja (1985)

Aksion  1985 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
American Ninja (1985)
HD
IMDb: 5.5
95 min

Një ushtar amerikan, shumë i aftë në artet marciale, përballet i vetëm me mercenarët në Filipine.

Country: ,
Genre: Aksion