"Steve Le Marquand"
HD Red Dog: True Blue (2016) 2016 6.4
Red Dog: True Blue (2016)
Red Dog: True Blue (2016)

Red Dog: True Blue (2016)

Dramë Familjar Komedi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Red Dog: True Blue (2016)
HD
IMDb: 6.4
88 min

Një histori karakteristike australiane e një familje, miqësie dhe aventure ndërmjet një djali të vogël dhe një qeni të papastër që do të rritej e do të bëhej legjenda australiane.

Country:
Kokoda (2006)
HD
IMDb: 6.1
92 min

Një betejë e vuajtshme zhvillohet mes ushtarëve australianë dhe japonezë, përgjatë shtegut Kokoda në Guinenë e Re, gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Country:
Terminus (2015)
HD
IMDb: 5.4
94 min

Pas një aksidenti pothuajse fatal, David Çamberlejn bën një zbulim të papritur, i cili nuk do përcaktojë vetëm fatin e familjes së tij, por edhe të njerëzimit…

Country: