"Steve Oram"
A Dark Song (2016)
HD
IMDb: 6.2
100 min

Një grua e lënduar nga vdekja e të birit dhe një ritualist okultist vendosin të rrezikojnë jetët e tyre në një ritual të errët, për të marrë atë që duan.

Country: ,
HD Altar (2014) 2014 5.1
Altar (2014)
Altar (2014)

Altar (2014)

Horror Mister  2014 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Altar (2014)
HD
IMDb: 5.1
94 min

Një familje e re zhvendoset në një shtëpi të izoluar në të cilën gruaja ishte punësuar për ta rikonstruktuar, por zbulojnë që pronari i mëparshëm mendohej të kishte vrarë gruan…

Country:
Genre: Horror, Mister