"Steve Toussaint"
HD Prince of Persia: The Sands of Time (2010) 2010 6.6
Prince of Persia: The Sands of Time (2010)
Prince of Persia: The Sands of Time (2010)

Prince of Persia: The Sands of Time (2010)

Aksion Aventurë Fantazi  2010 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Prince of Persia: The Sands of Time (2010)
HD
IMDb: 6.6
116 min

Duke u birësuar nga rrugët e Nasafit nga Mbreti Sharaman i Persisë, i riu Dastan rrite midis mbretërve dhe shumë shpejt fiton vendin e tij si luftëtar i madhe dhe…

Country: