"Steve Valentine"
A Christmas Carol (2009)
HD
IMDb: 6.8
96 min

Ebenizer Koprraci i nis festat e Krishtlindjeve me përbuzjen e tij të zakonshme, duke i ulëritur ndihmësit të tij besnik Bob Kraçit dhe nipit të tij të gëzueshëm. Por kur…

Country: