"Steve Whitmire"
The Muppets (2011)
HD
IMDb: 7.1
103 min

Kur tre adhurues të Kukullave mësojnë se Teks Riçmani ka në plan të shpojë poshtë teatrit të Kukullave për naftë, Geri, Meri dhe Uolteri nisen për të gjetur kukullat që…

Country: