"Steve Yoo"
HD The Wrath Of Vajra (2013) 2013 5.7
The Wrath Of Vajra (2013)
The Wrath Of Vajra (2013)

The Wrath Of Vajra (2013)

Aksion Fantazi Horror  2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
The Wrath Of Vajra (2013)
HD
IMDb: 5.7
111 min

Një klan vdekjeprurës japonez që e quanin veten Tempulli i Hadianit ishin vënë në detyrë për të shkatërruar shpirtin e kinës. I riu Vajra ishte nje njeri i veçantë, i…

HD Little Big Soldier (2010) 2010 6.9
Little Big Soldier (2010)
Little Big Soldier (2010)

Little Big Soldier (2010)

Aksion Aventurë Komedi  2010 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Little Big Soldier (2010)
HD
IMDb: 6.9
96 min

Është një nga kohërat më të errëta në Kinë. Batalionet të Liangut dhe Ueit përplasen në një masakër që zgjat nga agimi në muzg. Vetëm dy burra mbeten gjallë, një…

Country: ,
HD Underdog Knight 2 (2011) 2011 6.0
Underdog Knight 2 (2011)
Underdog Knight 2 (2011)

Underdog Knight 2 (2011)

Aksion  2011 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Underdog Knight 2 (2011)
HD
IMDb: 6.0
86 min

Lao San rikthehet për të luftuar krimin në qytet duke u përpjekur të parandalojë disa kriminelë mjaft të rrezikshëm, të cilët…

Country:
Genre: Aksion