"Steven Krueger"
The Originals 2013
The Originals
The Originals

The Originals

Dramë Fantazi Horror  2013 Shiko tani
Vlersimi:
The Originals
TMDb: 8.3
45,42 min

Një familje origjinale vampirësh mijëra vjeçarë të uritur për pushtet, kërkojnë të marrin përsëri në dorë qytetin që dikur e ndërtuan dhe t’i sundojnë të gjithë ata që ju kthyen shpinën..

Status: Ended
HD Satanic (2016) 2016 3.6
Satanic (2016)
Satanic (2016)

Satanic (2016)

Horror  2016 Shiko tani
Vlersimi: 3.6
Satanic (2016)
HD
IMDb: 3.6
85 min

Katër shokë janë nisur për një udhëtim gjatë pushimeve pranverore. Gjatë rrugës për në Koaçela, do të ndalojnë dy ditë në Los Anxhelos për një xhiro të vendeve ku kanë…

Country:
Genre: Horror