"Steven Mackintosh"
HD Rocketman (2019) 2019 7.3
Rocketman (2019)
Rocketman (2019)

Rocketman (2019)

Dramë Muzikë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Rocketman (2019)
HD
IMDb: 7.3
121 min

Historia e këngëtarit Elton Xhon, e sjellë në dritën e famës, parasë, dashurisë, varësisë dhe dështimit. Pasi fillon të luajë në piano që i vogël, Rexhinaldi njihet me Xhon Reidin,…

Country: , ,
Genre: Dramë, Muzikë
HD Modern Life Is Rubbish (2017) 2017 5.9
Modern Life Is Rubbish (2017)
Modern Life Is Rubbish (2017)

Modern Life Is Rubbish (2017)

Muzikë Romancë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Modern Life Is Rubbish (2017)
HD
IMDb: 5.9
105 min

Bashkuar prej dashurisë së përbashkët për muzikën, pas dhjetë vjetësh, Liam dhe Natali janë në pikën e thyerjes. Në rastin e tyre, të kundërtat i tërheqin, por jo një periudhë…

Country:
HD The Sweeney (2012 2012 6.1
The Sweeney (2012
The Sweeney (2012

The Sweeney (2012

Aksion Krim  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
The Sweeney (2012
HD
IMDb: 6.1
112 min

“Flying Squaq” e policisë së Londrës përbëhet nga policët më të mirë që kanë si moto të tyre “Dhuna luftohet me dhunë”. Kapiteni është Frenk Haskins, që duhet të përballet…

Country:
Genre: Aksion, Krim
HD Underworld: Rise of the Lycans (2009) 2009 6.6
Underworld: Rise of the Lycans (2009)
Underworld: Rise of the Lycans (2009)

Underworld: Rise of the Lycans (2009)

Aksion Aventurë Fantazi Sci-fi Thriller  2009 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Underworld: Rise of the Lycans (2009)
HD
IMDb: 6.6
92 min

Ky film gjurmon origjinën e armiqësisë së lashtë midis vampirëve aristokratë të njohur si Shpërndarësit e Vdekjes dhe skllevërve të tyre të dikurshëm, Likanëve. Në Epokën e Errët, një likan…

Country: ,
HD Underworld: Evolution (2006) 2006 6.7
Underworld: Evolution (2006)
Underworld: Evolution (2006)

Underworld: Evolution (2006)

Aksion Fantazi Sci-fi Thriller  2006 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
Underworld: Evolution (2006)
HD
IMDb: 6.7
106 min

Në vazhdim të filmit të parë, luftëtarja vampire Selena dhe gjysmë njeriu-ujk Majkëlli kërkojnë për të dhëna që zbulojnë historinë e racave dhe luftës midis tyre….

Country: ,
HD Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) 1998 8.2
Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)
Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

Komedi Krim  1998 Shiko tani
Vlersimi: 8.2
Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)
HD
IMDb: 8.2
107 min

Një lojë pokeri ngatërruese zë në kurth katër shokë, banditë, kultivues të barit, fajdexhinj dhe mbledhës të borxheve dhe i përplas përballë njëri-tjetrit në ndodhi të papritura, gjithçka për hir…

Country:
Genre: Komedi, Krim