"Steven Ogg"
Solis (2018)
HD
IMDb: 5.0
92 min

Troi Hollouei zgjohet dhe gjendet i bllokuar ne anije qiellore qe shkon e pakontrolluar drejt diellit. Terrori i tij fillon kur niveli i oksigjenit shkon drejt fundit dhe ka vetem…

Country: