"Steven R. McQueen"
HD Piranha 3D (2010) 2010 5.4
Piranha 3D (2010)
Piranha 3D (2010)

Piranha 3D (2010)

Horror Komedi  2010 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
Piranha 3D (2010)
HD
IMDb: 5.4
88 min

Çdo vit, popullata e qytezës mblidhen te Liqeni Viktoria e cila shpërthen nga 5,000 vetë në 50,000 vetë për pushimet e pranverës, një rebelim pijesh alkoolike dhe gallatash në diell….

Country: ,
Genre: Horror, Komedi