"Steven Schub"
HD The Thirteenth Floor (1999) 1999 7.1
The Thirteenth Floor (1999)
The Thirteenth Floor (1999)

The Thirteenth Floor (1999)

Mister Sci-fi Thriller  1999 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
The Thirteenth Floor (1999)
HD
IMDb: 7.1
100 min

Shkencëtari kompjuterik Hanon Fyler ka bërë një zbulim të rëndësishëm dhe do i tregojë kolegut, Dagllas Hallit, por duke e ditur se atë e ndjek dikush, i lë një letër…

Country: ,