"Steven Yeun"
The Star (2017)
HD
IMDb: 6.2
86 min

Gomari Bo është mërzitur me jetën e tij monotone dhe dëshiron të bëjë diçka ndryshe. Ai, bashkë me shokun e tij të ngushtë, pëllumbin Dejv, nisin një udhëtim aventuresk natën…

Country:
Burning (2018)
HD
IMDb: 7.5
148 min

Jong-su ndesh rrugës një vajzë që jetonte dikur në një lagje me të, e cila i kërkon të kujdeset për macen e saj në kohën kur ajo të jetë në…

Country: ,
HD Mayhem (2017) 2017 6.3
Mayhem (2017)
Mayhem (2017)

Mayhem (2017)

Aksion Horror Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Mayhem (2017)
HD
IMDb: 6.3
86 min

Një virus përhapet në një kompleks zyrash duke nxitur instiktet më të egra te punonjësit e shkolluar…

Country:
Okja (2017)
HD
IMDb: 7.3
120 min

Mija, një vajzë e vogël që rrezikon gjithçka të ndalojë një kompani ndërkombëtare të fuqishme nga rrëmbimi i mikeshës së saj më të mirë – një kafshë gjigante të quajtur…

Country: ,
HD I Origins (2014) 2014 7.4
I Origins (2014)
I Origins (2014)

I Origins (2014)

Dramë Sci-fi  2014 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
I Origins (2014)
HD
IMDb: 7.4
106 min

Një biolog molekular dhe partnerja e tij e laboratorit zbulojnë fakte që mund të ndryshojnë rrënjësisht shoqërinë në mënyrën se si ne e njohim.

Country:
Genre: Dramë, Sci-fi