"Steven Yu"
Unlucky Stars (2015)
HD
IMDb: 6.1
100 min

Kur ylli i filmave aksion nga Peruja dhe talenti më i ri nga Xhordan ndiqen nga disa bastvënës me nam, dy detektiv privat janë të detyruar të zgjedhin mes punës…

Country: