"Stig Henrik Hoff"
HD In Order of Disappearance (2014) 2014 7.2
In Order of Disappearance (2014)
In Order of Disappearance (2014)

In Order of Disappearance (2014)

Aksion Komedi Krim Thriller  2014 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
In Order of Disappearance (2014)
HD
IMDb: 7.2
116 min

Një qytetar nderi i cili pastron borën e egër në Norvegji, kur djali i tij vritet gabimisht, Nils vendos të veprojë, ndryshe duke ndezur, një luftë ndërmjet gangsterit vegjetarian “Konti”…

Country: , ,
HD Into the White (2012) 2012 7.2
Into the White (2012)
Into the White (2012)

Into the White (2012)

Aksion Dramë Luftë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Into the White (2012)
HD
IMDb: 7.2
104 min

Pilotët Gjermanë dhe ata Britanike rrëzojnë njeri tjetrin në dëbore, dhe e gjejnë veten në të njëjtën kabinë, në përpjekje për t’i mbijetuar acarit të Norvegjisë.

Country: , ,