"Stine Fischer Christensen"
HD Valhalla (2019) 2019 5.7
Valhalla (2019)
Valhalla (2019)

Valhalla (2019)

Aventurë Fantazi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Valhalla (2019)
HD
IMDb: 5.7
105 min

Në kohën e luftëtarëve Vikingë dhe zotave të fuqishëm nordik, dy fëmijë të vegjël ndeshen me përbindësha dhe perëndi të inatosura që të parandalojnë një profeci të vjetër që mund…

Darkland (2017)
HD
IMDb: 6.7
112 min

Një kirurg i suksesshëm që humb të vëllanë në çështje bandash kriminale heq dorë nga jeta e privilegjuar për tu shndërruar në një hakmarrës të maskuar që kërkon të lajë…

Country: