"Sting"
HD Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) 1998 8.2
Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)
Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

Komedi Krim  1998 Shiko tani
Vlersimi: 8.2
Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)
HD
IMDb: 8.2
107 min

Një lojë pokeri ngatërruese zë në kurth katër shokë, banditë, kultivues të barit, fajdexhinj dhe mbledhës të borxheve dhe i përplas përballë njëri-tjetrit në ndodhi të papritura, gjithçka për hir…

Country:
Genre: Komedi, Krim