"Stormi Webster"
HD Travis Scott: Look Mom I Can Fly (2019) 2019 6.3
Travis Scott: Look Mom I Can Fly (2019)
Travis Scott: Look Mom I Can Fly (2019)

Travis Scott: Look Mom I Can Fly (2019)

Documentary Muzikë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Travis Scott: Look Mom I Can Fly (2019)
HD
IMDb: 6.3
84 min

Rritja e yllit të rrepit Trevis Skot, fokusuar në periudhën e publikimit të “Botës Astro” (Astroworld është albumi i tretë dhe shumë i suksesshëm nga rreperi dhe producenti Amerikan Trevis…

Country: