"Stoya"
HD A.I. Rising (2018) 2018 5.6
A.I. Rising (2018)
A.I. Rising (2018)

A.I. Rising (2018)

Dramë Romancë Sci-fi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
A.I. Rising (2018)
HD
IMDb: 5.6
85 min

Një marrëdhënie intime midis një njeriu dhe një androidi teston kufijtë e natyrës njerëzore.

Country: