"Stuart Allan"
HD Justice League Dark: Apokolips War (2020) 2020 7.8
Justice League Dark: Apokolips War (2020)
Justice League Dark: Apokolips War (2020)

Justice League Dark: Apokolips War (2020)

Aksion Animuar Aventurë Fantazi Sci-fi  2020 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
Justice League Dark: Apokolips War (2020)
HD
IMDb: 7.8
90 min

Pas pushtimit dhe shkatërrimit të Tokës, Liga e Drejtësisë mblidhet përsëri bashkë për të shpëtuar planetin dhe të mbijetuarit e mbetur.

Country:
HD Batman vs. Robin (2015) 2015 7.1
Batman vs. Robin (2015)
Batman vs. Robin (2015)

Batman vs. Robin (2015)

Aksion Animuar Aventurë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
Batman vs. Robin (2015)
HD
IMDb: 7.1
80 min

Teksa Damian Uejni ka probleme me rregullin për të mos vrarë, ai fillon të mendojë se e ka vendin në shoqatën sekrete të Bufave.

Country:
HD Teen Titans: The Judas Contract (2017) 2017 7.0
Teen Titans: The Judas Contract (2017)
Teen Titans: The Judas Contract (2017)

Teen Titans: The Judas Contract (2017)

Aksion Animuar Sci-fi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Teen Titans: The Judas Contract (2017)
HD
IMDb: 7.0
84 min

Terra Markov është një vajzë me fuqi të jashtëzakonshme për të kontrolluar tokën dhe gurët. Por a është titania e re një aleate apo kërcënim? Cilat janë planet e Deathstroke…

Country:
HD Justice League vs. Teen Titans (2016) 2016 7.0
Justice League vs. Teen Titans (2016)
Justice League vs. Teen Titans (2016)

Justice League vs. Teen Titans (2016)

Aksion Animuar  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Justice League vs. Teen Titans (2016)
HD
IMDb: 7.0
78 min

Robin dërgohet të punojë me Titanët adoleshentë, pasi sjellja e tij shpërthyese prish një mision të ligës së drejtësisë. Titanët më pas, duhet të përballen me Trigon pasi ai zotëron…

Country:
Genre: Aksion, Animuar
Son of Batman (2014)
HD
IMDb: 6.7
74 min

Batmani ja mëson të birit rrugët e ti se si ka kaluar, dhe sfidat qe ka kapluar mundohet ta trajnojë në mënyrën me të sigurt, për të qen një djalosh…

Country: