"Stuart Bennett"
HD I Am Vengeance: Retaliation (2020) 2020 3.1
I Am Vengeance: Retaliation (2020)
I Am Vengeance: Retaliation (2020)

I Am Vengeance: Retaliation (2020)

Aksion  2020 Shiko tani
Vlersimi: 3.1
I Am Vengeance: Retaliation (2020)
HD
IMDb: 3.1
90 min

Ish ushtarit të forcave speciale, Xhon Gold i është dhënë mundësia të sjellë para drejtësisë Shon Teaguen, njeriun që ka tradhtuar ekipin e tij në misionin e tyre të fundit…

Country:
Genre: Aksion
HD I Am Vengeance (2018) 2018 4.3
I Am Vengeance (2018)
I Am Vengeance (2018)

I Am Vengeance (2018)

Aksion  2018 Shiko tani
Vlersimi: 4.3
I Am Vengeance (2018)
HD
IMDb: 4.3
92 min

Kur ish-ushtari u bë mercenar, ai mëson për vrasjen e shokut të tij më të mirë dhe nis një mision për të zbuluar se çfarë ndodhi. Ajo që zbulon është…

Country:
Genre: Aksion
HD Eliminators (2016) 2016 5.5
Eliminators (2016)
Eliminators (2016)

Eliminators (2016)

Aksion  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
Eliminators (2016)
HD
IMDb: 5.5
94 min

Një ish agjent federal me identitet të fshehur zbulohet kur disa grabitës tentojnë t’i grabisin shtëpinë. Ai duhet të shmanget nga njerëzit që duan ta vrasin duke mbrojtur edhe vajzën…

Country: , ,
Genre: Aksion
HD Dead Man Down (2013) 2013 6.5
Dead Man Down (2013)
Dead Man Down (2013)

Dead Man Down (2013)

Aksion Dramë Krim Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Dead Man Down (2013)
HD
IMDb: 6.5
118 min

Në qytetin e Nju Jorkut një kriminel që është dora e djathte e Zotit është joshur nga një grua që kërkon hakmarrje.

Country: