"Stuart Lafferty"
HD Death Sentence (2007) 2007 6.8
Death Sentence (2007)
Death Sentence (2007)

Death Sentence (2007)

Aksion Dramë Krim  2007 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Death Sentence (2007)
HD
IMDb: 6.8
105 min

Nik Hum është një menaxher ekzekutiv i butë, i sjellshëm, me një jetë të përsosur, derisa një natë të tmerrshme i vrasin djalin përpara syve të tij dhe kjo gjë…

Country:
Genre: Aksion, Dramë, Krim