"Stuart Wilson"
HD The Mask of Zorro (1998) 1998 6.7
The Mask of Zorro (1998)
The Mask of Zorro (1998)

The Mask of Zorro (1998)

Aksion Aventurë  1998 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
The Mask of Zorro (1998)
HD
IMDb: 6.7
136 min

Në kërkim të hakmarrjes për vdekjen e vëllait të tij, një hajdut i ri stërvitet nga Zorro i famshëm, i cili gjithashtu kërkon hakmarrjen e tij.

Country: , ,
Lethal Weapon 3 (1992)
HD
IMDb: 6.7
118 min

Martin Rigs dhe Roxher Murtazh ndjekin një ish polic i cili përdor njohuritë e tij policore për të vjedhur dhe shitur armë dhe municione për bandat vendase.

Country: