"Su Elliott"
HD Jane Eyre (2011) 2011 7.3
Jane Eyre (2011)
Jane Eyre (2011)

Jane Eyre (2011)

Dramë Romancë  2011 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Jane Eyre (2011)
HD
IMDb: 7.3
120 min

Pas një fëmijërie të vetmuar, Xhein Eir del në jetë si guvernante. Gjatë kohës që jeton e qetë në Vilën Thornfild, ajo njihet me pronarin misterioz, të ftohtë dhe të…

Country: ,