"Sue Johnston"
HD Golden Years (2016) 2016 6.1
Golden Years (2016)
Golden Years (2016)

Golden Years (2016)

Komedi Krim  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Golden Years (2016)
HD
IMDb: 6.1
96 min

Një grup të moshuarish mashtrohen për pensionet e tyre të cilët u mbahen padrejtësisht. Kjo i çon të planifikojnë një vjedhje banke e cila mund të shpëtojë, por dhe rrezikojë…

Country:
Genre: Komedi, Krim