"Sükrü Özyildiz"
HD Sour Apples (2016) 2016 7.1
Sour Apples (2016)
Sour Apples (2016)

Sour Apples (2016)

Dramë Komedi Turk  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
Sour Apples (2016)
HD
IMDb: 7.1
114 min

Duke premtuar një festë vizuale të ngjyrave, kostumeve, dritës dhe vendndodhjeve, do t’iu bëjnë të qeshni dhe qani njëkohësisht me shfaqjet e saj të fuqishme të aktrimit, si dhe dialogët…

Country:
Genre: Dramë, Komedi, Turk
HD Cute and Dangerous (2015) 2015 6.1
Cute and Dangerous (2015)
Cute and Dangerous (2015)

Cute and Dangerous (2015)

Komedi Romancë Turk  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Cute and Dangerous (2015)
HD
IMDb: 6.1
113 min

Zelish është gati të fillojë një martesë që ajo nuk dëshiron, në një botë që ajo nuk i përket. Por gjithçka merr drejtim tjetër kur ajo takon njeriun që kishte…

Country: