"Sullivan Stapleton"
HD December Boys (2007) 2007 6.5
December Boys (2007)
December Boys (2007)

December Boys (2007)

Dramë Romancë  2007 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
December Boys (2007)
HD
IMDb: 6.5
105 min

Katër jetimë të cilët janë rritur si miq të afërt, e gjejnë veten në konkurencë për vëmendje nga e njëjta familje.

Country: , ,
HD Ride Like a Girl (2019) 2019 6.9
Ride Like a Girl (2019)
Ride Like a Girl (2019)

Ride Like a Girl (2019)

Dramë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Ride Like a Girl (2019)
HD
IMDb: 6.9
98 min

“Kalëro si Vajzë”: Biografia e Mishel Pejn fëmija e 10-të e familjes Pejn e cila u bë garuesja e parë femër që fitoi kupën e Melbournet në vitin 2015, garën…

Country:
Genre: Dramë
HD Kill Me Three Times (2014) 2014 5.9
Kill Me Three Times (2014)
Kill Me Three Times (2014)

Kill Me Three Times (2014)

Komedi Mister Thriller  2014 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Kill Me Three Times (2014)
HD
IMDb: 5.9
90 min

Një gjuajtës profesionist Çarlie Uolfi gjendet mes tre historive për vrasje, shantazh dhe hakmarrje krijohet pas një kontrate pune të dështuar.

Country: ,
HD American Renegades (2017) 2017 5.4
American Renegades (2017)
American Renegades (2017)

American Renegades (2017)

Aksion Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
American Renegades (2017)
HD
IMDb: 5.4
106 min

Një ekip marine zbulon një thesar nën ujë në një liqen të Bosnjes. Për ta marrë i duhet të kalojnë një sërë peripecish duke qenë se liqeni i përket territorit…

HD 300: Rise of an Empire (2014) 2014 6.2
300: Rise of an Empire (2014)
300: Rise of an Empire (2014)

300: Rise of an Empire (2014)

Aksion Fantazi Luftë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
300: Rise of an Empire (2014)
HD
IMDb: 6.2
102 min

Bazuar në romanin e fundit të Frank Miler Herhes, filmi “300 Ngritja e Një Perandorie”, na tregon betejën e gjeneralit Themistokli, që përpiqet të bashkojë grekët për një sulm që…

Country: